In onze webshop kunt u veilig en vertrouwd betalen via volgende methodes.

Bankoverschrijving

Wilt u om wat voor reden dan ook geen gebruik maken van de online betaalmogelijkheden in onze webshop, dan kunt u uiteraard ook betalen door het bedrag zelf over te maken via een bankoverschrijving. Vergeet niet om bij uw betaling het unieke referentienummer van uw bestelling te vermelden. Deze betaalwijze is volledig gratis. Uw bestelling wordt niet verzonden tot de betaling op onze rekening is bijgeschreven.

Bancontact/Mister Cash

Betalen met een bankkaart is één van onze mogelijke betaalmethoden. Als u een online aankoop wilt doen, geeft u eerst de gevraagde gegevens van uw betaalkaart in. Vervolgens komt u terecht in een nieuw scherm. U heeft dan uw digipass nodig, die u ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. U ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestigt u op het computerscherm uw identiteit en uw betaling.

Vanwege de transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van Belfius Direct Net in onze webshop 2% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving.

KBC/CBC

Speciaal voor onze klanten die aangesloten zijn bij KBC/CBC kunt u in onze webshop ook veilig en vertrouwd betalen met de hiervoor voorziene betalingsmogelijkheid.

Vanwege de transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van KBC/CBC in onze webshop 1% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving.

Belfius Direct Net

Voor onze klanten die aangesloten zijn bij Belfius kunt u in onze webshop ook veilig en vertrouwd betalen met Belfius Direct Net.

Vanwege de transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van Belfius Direct Net in onze webshop 1% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving.

Creditcard Visa & MasterCard

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een goede afhandeling. Noch BVPARTS noch derden krijgen uw kaartnummer of andere informatie te zien. Mollie verifieert o.a. de geldigheid van uw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van uw kredietkaart. Zo wordt uw bestelling onmiddellijk bevestigd en kunnen we uw pakket zo snel mogelijk versturen.

Vanwege de transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van kredietkaarten in onze webshop 3% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving.

iDEAL

Klanten betalen vanuit de online bankomgeving van hun eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank van de klant. In onze checkout kiezen klanten voor iDEAL en hun bank. Hierna worden ze doorgestuurd naar de online bankomgeving van hun bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, de klant hoeft de betaling alleen te bevestigen.

Vanwege de transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van iDeal in onze webshop 1% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving.

PayPal

Wanneer onze klanten kiezen om met PayPal te betalen, sturen wij ze door naar de PayPal-betaalpagina waar ze inloggen in hun PayPal-account. Hier vinden ze de betaalopties die ze gekoppeld hebben en kunnen ze kiezen met welke optie ze wensen af te rekenen en bevestigen ze de betaling.

Vanwege de transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van PayPal in onze webshop 4% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving.

Sofort

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden zonder dat onze klanten extra accounts aan hoeven te maken. Onze klanten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

Vanwege de transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van Sofort Banking in onze webshop 1% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving.