De nieuwe en verbeterde Stages Powermeters: 3rd Gen

De nieuwe en verbeterde Stages powermeters!

Als u onze webshop hebt bezocht, is het u misschien opgevallen dat er naast onze nieuwe Stages Power R en Stages Power LR-meters, nu ook “Stages Power L” zijn en ze lijken schijnbaar identiek te zijn als de “2nd gen”-powermeters.

Stages Power L heeft een upgrade gekregen!

Stages Power L wattagemeters zijn onze nieuwste “stand-alone” meters aan de linkerkant met de nieuwste en beste elektronica, hardware en software. Al onze rechtszijdige (Stages Power R) en dubbelzijdige meters (Stages Power LR) hebben ook deze nieuwste update.

Wat is er veranderd?

  • Bijgewerkte elektronica
  • Lichter
  • Accurater ( 1-1,5%)
  • Is uitgerust met een verbeterde cadanssensor
  • Is uitgerust met een geïntegreerde trapfrequentiesensor en kan ook de trapfrequentie meten op basis van het Half-Effectsysteem met een magneet
  • Is uitgerust met de nieuwste generatie radioantennes
  • Brengt kracht- en cadansgegevens over die 6 keer krachtiger zijn voor de headunit/fietscomputer

Niet alleen zijn de nieuwe meters nauwkeuriger als het gaat om vermogensmeting, maar Stages heeft ook de manier van communiceren verbeterd. Verbeterde radioantennes betekenen een beter bereik en minder vaak wegvallen op uw fietscomputer. Bovendien verbinden en communiceren de vermogensmeters nu met een breder assortiment aan ANT + en Bluetooth-compatibele fietscomputers en sporthorloges.
Hoewel ze nog steeds het beste werken met de Stages Dash.

We zijn zeer trots om met de volgende generatie Stages Power te starten.

De powermeters zijn meer waterbestendig door de verbeterde IPX7. De levensduur van de batterij blijft hetzelfde, 200+ uur voor links- of rechtszijdige wattagemeters. Voor dubbelzijdige powermeters is dit 175+ uur. De nauwkeurigheid is verbeterd van +/- 2% naar +/- 1 tot 1,5%. De firmware-updatemogelijkheid is draadloos en makkelijk te doen via de app, Stages Power. Kortom de nieuwe generatie is speciaal geüpdatet naar meer functionaliteit.

Dit bericht is gepost in Post. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Languages